Image
Tel: 08-635 90 00

Prova på under Djurens Helg!

Till Djurens Helg är hunden välkommen att följa med! Här kan ni prova på en mängd olika aktiviteter tillsammans med instruktörer och eventuell utrustning som kan behövas lånar ni på plats.

Följ oss på våra sociala kanaler

 Plattformsträning

Plattformsträning

Här får hunden lära sig att kliva upp på en plattform från olika vinklar. Detta smarta ”verktyg” kan användas till inlärning av nyttiga saker. Hundarna tycker att det är superroligt! Plattform finns att låna, även till försäljning/ta med hem!

Arrangör Hundsporthallen, Mary Wright
Klickerträning

Klickerträning

Kom och prova på klickerträning – mjuk belöningsbaserad träning. Lär dig lite om frivillig bjudning, flyt & sätta på kommando. Fantastisk inlärningsväg som bygger fin relation hund/ägare.

Arrangör Hundsporthallen, Mary Wright
Vardagslydnad

Vardagslydnad

Ge din hund en utmaning! Våra instruktörer guider er genom vår vardagslydnadsbana och ger er tips i träningen. Alla som tar sig igenom banan får med sig en rosett och träningstips hem.

Arrangör: Svenska Brukshundklubben
Nose Work

Nose Work

Kom och prova på den här roliga aktiviteten som tagit Sverige med storm! Hunden får jobba med sin fantastiska nos! Roligt och något som hunden blir trött och nöjd av!

Arrangör Hundsporthallen, Mary Wright
Agility

Agility

Agility är en snabb och glad sport som bygger på gott samarbete mellan hund och förare. Ta möjligheten att få hjälp och guidning av våra instruktörer.

Arrangör: Svenska brukshundsklubben

Foto Ida Pettersson

Rallylydnad

Rallylydnad

Rallylydnad är en sport där hund och förare tillsammans genomför ett antal olika moment som står beskrivna på skyltar man passerar på plan, ingen tävling blir den andra lik då domaren gör en ny bana inför varje tävling. 

Arrangör: Svenska Brukshundklubben
Muddy Paws® - K9 Biathlon

Muddy Paws® - K9 Biathlon

Alla sorters hundar och människor kan vara med på ett hinderbanelopp hos Muddy Paws®. K9 Biathlon går ut på att du och din hund tillsammans tar er över, under och igenom de hinder som finns på en bana. Det är svettigt, roligt och både människa och hund brukar älska det!

Arrangör: Muddy Paws® 

Foto Lisa LindblomUpp & hoppa sund med hund

Upp & hoppa sund med hund

Friskvårdsprojekt som skapar förutsättningar till bättre hälsa för både människa och hund. Det är ett slags ”Friskis och Svettis” för hunden och föraren tillsammans där vi visar olika övningar och besökarna får möjlighet att prova på. 

Arrangörer: Svenska Brukshundklubben
Aktivering, Balans & Bygg upp

Aktivering, Balans & Bygg upp

Ge hunden gott självförtroende, bra balans och att stärka de viktiga små musklerna kring lederna. Du får hjälp att komma igång med övningar, timing och belöningsplaceringar, ta med dig gott godis till övningarna. Fotograf. Erkki Alvenmod

Arrangör Hundsporthallen, Mary Wright